Ciorbă de miel reţetă. Intr-o kukta puneti carnea de miel, piperul boabe, frunzele de dafin, otet si apa. Setati masura de siguranta si puneti presiunea pe 2. Cand indicatorul sa ridicat reduceti flacara si fierbeti 15 minute. Luati de pe foc si lasati deoparte pana cand indicatorul s-a lasat.
Intre timp caliti ceapa in untura cu sarea grunjoasa la foc mic 20 de minute. Adaugati morcovii, telina, patrunjelul radacina si caliti in continuare 10 minute. Luati apoi de pe foc. Spalati orezul si pregatiti cartofii.
Scoateti carnea de miel apoi strecurati supa ramasa. Puneti-o intr-o oala impreuna cu legumele calite si aduceti la fierbere. Puneti cartofii, reduceti focul si lasati sa fiarba 10 minute. Adaugati apoi orezul si mirodeniile (cimbru, leustean, tarhon) si mai lasati pana cand si acesta este fiert. Luati apoi ciorba de pe foc si puneti carnea in aceasta.
Intr-un bol amestecati bine smantana cu jantuiala, dupa care turnati 2-3 polonice de lichid din ciorba. Turnati acestea in oala, puneti patrunjel apoi ajustati asezonarea dupa plac.
Ajustati cantitatea de cartofi si orez dupa cat de deasa doriti sa fie ciorba.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO bunatate acrisoara si gustoasa, pe placul Oanei. Ea adora toate chestiile acre, asa ca am zis sa ii fac doua, trei...
Dulceata agrise si coacaze rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii