Ciorba de Agrise

Postat pe: 26-06-2016
(0)

Ingrediente

4-5 aripioare de pui
1 ceapa alba
3 morcovi
1/2 telina radacina
2 oua
200 ml smantana de gatit
250 gr agrese
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:20min
Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert intr-o oala cu apa in circa 4 l de apa. Se lasa sa fiarba si se ia spuma. Se curata ceapa, morcovii si telina si se spala. Ceapa se toaca marunt si morcovii si telina se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. In mod normal morcovul si telina se calesc in ulei, dar eu sunt la regim asa ca nu am calit. Cand aripioarele sunt aproape fierte se pune ceapa tocata si radacinoasele date pe razatoare sau calite daca le caliti. Se lasa sa fiarba, iar cand sunt fierte toate se pun agresele si se lasa sa fiarba pana se ridica la suprafata. Se potriveste de sare si piper. Se pregateste dreseala: se amesteca galbenusurile cu smanatana, se pune din supa fierbinte peste dreseala ca sa se ajunga la temperatura ciorbei, apoi se toarna in ciorba, in fir subtire, amestecand continuu. Albusurile le punem in ciorba si se lasa sa fiarba pana la coagularea lor inainte de a pune dreseala. Se pune dupa preferinta patrunjel verde tocat.
Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Agrise" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Agrise