Ciorba Ardeleneasca cu Afumatura

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

700 g costite afumate
400 g smantana
2 cartofi
2 cepe
1 morcov
3-4 linguri otet
2 galbenusuri
2 l apa
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-curatam costitele, le taiem si le oparim 5 min pt a iesi sarea
-trecem costitele in apa fiarta pt ciorba, adaugand morcovul si cartofii
taiati marunt si lasam sa fiarba bine
-separat calim ceapa in ulei, adaugam boia si le punem in ciorba
-amestecam galbenusurile cu smantana si otet
-luam din ciorba si amestecam cu ouale, smantana si otetul, amestecand continuu
-turnam pana se incalzeste bine amestecul, apoi rasturnam totul in ciorba si mai lasam sa dea cateva clocote
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Ardeleneasca cu Afumatura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pupi
•  16.05.2011 00:57:54

Daca punem cartofii si morcovii in apa fierbinte ipreuna cu costitele afumate , pana fierbe carnea , legumele nu se tercesc???
Timpul de fierbere al morcovului si cartofului difera de cel al carnii/coastelor......cum iese la final ciorbita asta cu zarzavaturi prea mult fierte???
Cata boia se pune ca la ingrediente nu apare boiaua si nici cantitatea???

puca
•  17.07.2010 20:24:31

pare buna am s-o incerc si eu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Ardeleneasca cu Afumatura