Ciorba Ardeleneasca cu Afumatura

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

700 g costite afumate
400 g smantana
2 cartofi
2 cepe
1 morcov
3-4 linguri otet
2 galbenusuri
2 l apa
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-curatam costitele, le taiem si le oparim 5 min pt a iesi sarea
-trecem costitele in apa fiarta pt ciorba, adaugand morcovul si cartofii
taiati marunt si lasam sa fiarba bine
-separat calim ceapa in ulei, adaugam boia si le punem in ciorba
-amestecam galbenusurile cu smantana si otet
-luam din ciorba si amestecam cu ouale, smantana si otetul, amestecand continuu
-turnam pana se incalzeste bine amestecul, apoi rasturnam totul in ciorba si mai lasam sa dea cateva clocote
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Ardeleneasca cu Afumatura" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pupi
•  16.05.2011 00:57:54

Daca punem cartofii si morcovii in apa fierbinte ipreuna cu costitele afumate , pana fierbe carnea , legumele nu se tercesc???
Timpul de fierbere al morcovului si cartofului difera de cel al carnii/coastelor......cum iese la final ciorbita asta cu zarzavaturi prea mult fierte???
Cata boia se pune ca la ingrediente nu apare boiaua si nici cantitatea???

puca
•  17.07.2010 20:24:31

pare buna am s-o incerc si eu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Ardeleneasca cu Afumatura