Ingrediente
● o gaina |
● 1 litru apa |
● 1 litru bors |
● verdeata |
● o legatura loboda |
● sare |
● taitei |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
2h:30min
Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sint gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors moldovenesc" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors moldovenesc" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Nadejda
• 20.07.2010 04:47:11
Nu e adevarat ce zici Ioana,,,, acest bors va trebui sa fie pregatit dintr-o gaina de casa.... si iti garantezi ca iti va schimba parerea... borsul asta o data pe zi face foarte bine la stomac... in multe case din moldova nu lipseste de pe masa la pranz... gustos si sanatos... ;)
ioana222
• 03.06.2010 20:20:36
bors bors dar mancarea -cel putin borsul-fara ceapa ,usturoi nu are nici un gust ,e ca o apa chioara.
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 10.02.2013 11:59:44
As veni cu o sugestie asupra borsului si i as zice ZAMA.CEA mai stralucita reteta de zamade pana acum,si nu pot decat sa salut pe cel care se ascunde sub masca anonimatului