Bors moldovenesc

Postat pe: 04-10-2010
(3)

Ingrediente

o gaina
1 litru apa
1 litru bors
verdeata
o legatura loboda
sare
taitei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sint gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors moldovenesc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  10.02.2013 11:59:44

As veni cu o sugestie asupra borsului si i as zice ZAMA.CEA mai stralucita reteta de zamade pana acum,si nu pot decat sa salut pe cel care se ascunde sub masca anonimatului

Nadejda
•  20.07.2010 04:47:11

Nu e adevarat ce zici Ioana,,,, acest bors va trebui sa fie pregatit dintr-o gaina de casa.... si iti garantezi ca iti va schimba parerea... borsul asta o data pe zi face foarte bine la stomac... in multe case din moldova nu lipseste de pe masa la pranz... gustos si sanatos... ;)

ioana222
•  03.06.2010 20:20:36

bors bors dar mancarea -cel putin borsul-fara ceapa ,usturoi nu are nici un gust ,e ca o apa chioara.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors moldovenesc