Ingrediente
● 1-2 buc sfecla rosie |
● 1 buc praz |
● 1 morcov |
● 1 radacina de patrunjel |
● 1 pastarnac |
● 1 telina mica |
● 1 ceapa potrivita |
● 1 legatura ceapa verde |
● 1 legatura stevie |
● 1 legatura hasmatuchi (asmatuc) |
● 1 legatura marar |
● 1 legatura grausor (untisor) |
● 3-4 cartofi |
● 1/2 litru bors de putina |
● sare |
● leustean |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
50min
Se pune la fiert apa (cam 1 litru) cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pe rand: ceapa si prazul, apoi leguminoasele taiate cuburi, cartofii. Dupa ce dau 2-3 clocote se adauga sfecla data pe razatoare. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga verdeturile tocate, oprindu-se putin patrunjel pentru presarat in farfurie. Se adauga imediat dupa verdeturi borsul fiert.
Se serveste cu patrunjel verde si leustean proaspat tocate, presarate in farfurie!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor" nu uita sa ii faci un review.
Se serveste cu patrunjel verde si leustean proaspat tocate, presarate in farfurie!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 15.08.2013 12:52:01
Foarte buna!