Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor

Postat pe: 01-04-2009
(2)

Ingrediente

1-2 buc sfecla rosie
1 buc praz
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 pastarnac
1 telina mica
1 ceapa potrivita
1 legatura ceapa verde
1 legatura stevie
1 legatura hasmatuchi (asmatuc)
1 legatura marar
1 legatura grausor (untisor)
3-4 cartofi
1/2 litru bors de putina
sare
leustean

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se pune la fiert apa (cam 1 litru) cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pe rand: ceapa si prazul, apoi leguminoasele taiate cuburi, cartofii. Dupa ce dau 2-3 clocote se adauga sfecla data pe razatoare. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga verdeturile tocate, oprindu-se putin patrunjel pentru presarat in farfurie. Se adauga imediat dupa verdeturi borsul fiert.

Se serveste cu patrunjel verde si leustean proaspat tocate, presarate in farfurie!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

flaviadaiana
•  15.08.2013 12:52:01

Foarte buna!

nicutzu
•  27.08.2010 10:16:39

niciodata nu se pune verdeata sa fiarba,daun gust amar

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor