Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor

Postat pe: 01-04-2009
(2)

Ingrediente

1-2 buc sfecla rosie
1 buc praz
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 pastarnac
1 telina mica
1 ceapa potrivita
1 legatura ceapa verde
1 legatura stevie
1 legatura hasmatuchi (asmatuc)
1 legatura marar
1 legatura grausor (untisor)
3-4 cartofi
1/2 litru bors de putina
sare
leustean

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se pune la fiert apa (cam 1 litru) cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pe rand: ceapa si prazul, apoi leguminoasele taiate cuburi, cartofii. Dupa ce dau 2-3 clocote se adauga sfecla data pe razatoare. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga verdeturile tocate, oprindu-se putin patrunjel pentru presarat in farfurie. Se adauga imediat dupa verdeturi borsul fiert.

Se serveste cu patrunjel verde si leustean proaspat tocate, presarate in farfurie!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

flaviadaiana
•  15.08.2013 12:52:01

Foarte buna!

nicutzu
•  27.08.2010 10:16:39

niciodata nu se pune verdeata sa fiarba,daun gust amar

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor