Ingrediente

morcov 3-4
telina - 200g
ceapa alba 2-3
orez 130g
bors casa 1l
leustean 1 legatura
sare - dupa gust
vegeta dupa gust
Crap 1-2 la vreo 400-500g
ulei - 20ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Se taie ceapa marunt, morcovul foarte subtire pe lung, la fel si telina, se calesc intr-o oala cu un strop de ulei si vegeta (secretul gustului) apoi se pune apa, dar nu f plina pt a putea pune borsul.

Se lasa la fiert cand au fiert legumele circa 1 ora. Se pune orezul separat intr-un vas cat sa intre 1l de bors pt a putea fi fiert. Dupa ce a fiert borsul, se toarna in oala cu legumele, se pune crapul taiat bucati si se lasa sa fiarba 10 minute alaturi de legume, fiind inabusit de borsul de casa.

Intre timp se oparesc rosiile, se decojesc si se taie bucati, apoi sunt puse alaturi de crap. Se da gust cu sare si vegeta si se pune la final leusteanul.

Se stinge focul si se serveste.
VA UREZ POFTA BUNA!
Se va servi cald cu paine de casa si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors de Crap" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  10.02.2013 12:18:35

In cazul in care camara este saracacioasa si folosim vegeta ar fi bine sa o adaugam la sararea borsului deoarece nu ii distrugem calitatile pe care le are .In rest treaba buna,la un asa bors as veni si eu.CE ZICI??

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de Crap