Intr-un borcan mare (eu am folosit unul de trei litri), punem tarate cam un sfert de borcan, adaugam malaiul si umezim putin cu apa rece pana se formeaza o pasta.
Adaugam apoi 300 g huste pe care daca nu o avem o pregatim astfel: luam niste tarate si le amestecam cu putin bors cumparat cat sa se faca ca o pasta si lasam pentru cateva ore la temperatura camerei.
Dupa ce am pus ingredientele astea in borcan adaugam si crengutele de visin turnam apa fierbinte pana la umplerea borcanului si amestecam usor. Acoperim cu o farfuriuta deasupra si invelim borcanul intr-un prosop si pastram asa la temperatura camerei.
Dupa 24 ore borsul este gata. La intrebuintare borsul se strecoara.
Dupa ce ce am scos tot borsul din borcan mai putem pune peste compozitia ramasa apa fierbinte si tot asa pastram la temperatura camerei pana a doua zi cand se va acri iarasi borsul.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii