Intr-un borcan mare (eu am folosit unul de trei litri), punem tarate cam un sfert de borcan, adaugam malaiul si umezim putin cu apa rece pana se formeaza o pasta.
Adaugam apoi 300 g huste pe care daca nu o avem o pregatim astfel: luam niste tarate si le amestecam cu putin bors cumparat cat sa se faca ca o pasta si lasam pentru cateva ore la temperatura camerei.
Dupa ce am pus ingredientele astea in borcan adaugam si crengutele de visin turnam apa fierbinte pana la umplerea borcanului si amestecam usor. Acoperim cu o farfuriuta deasupra si invelim borcanul intr-un prosop si pastram asa la temperatura camerei.
Dupa 24 ore borsul este gata. La intrebuintare borsul se strecoara.
Dupa ce ce am scos tot borsul din borcan mai putem pune peste compozitia ramasa apa fierbinte si tot asa pastram la temperatura camerei pana a doua zi cand se va acri iarasi borsul.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii