Într-o oală punem carnea spălată şi ceapa întreagă.
Se acoperă totul cu apă rece şi punem vasul să fiarbă la foc potrivit.
Când carnea a fiert mai mult de jumătate, se adaugă ţelina, morcovii şi cartofii întregi.
Se micşorează focul şi se lasă să fiarbă complet.
Porumbul se pune şi el sa se înmoaie separat la foc mic în apă cu sare, pentru 5 minute.
Când carnea şi legumele sunt gata, se scot toate cu spumiera pe o farfurie.
Morcovii se toacă cubulețe.
În vasul blenderului punem carnea de la o pulpă fiartă, cartofii,untul, ţelina şi jumătate din boabele de porumb.
Supă se adaugă atât cât e nevoie până se obţine consistenţa dorită.
Se toarnă totul într-un vas, se pun carnea rămasă (rupta fâşiuţe), morcovii tocaţi şi restul de porub, pentru a avea şi textură.
Se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Se serveşte caldă, cu parmezan ras şi pătrunjel.
Poftă bună!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii