Se pune untul si uleiul intr-o cratita, se adauga zaharul si cepele taiate solzisori subtiri. Acestea trebuie gatite la foc mediu, pentru 10 minute sau pana devin brun-aurii.
Se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza bine, apoi se adauga vinul, apa si supa de vita. Se reduce focul, acoperim vasul si se mai lasa supa la fiert 10-15 minute la foc mediu.
Se frig feliile de paine pe ambele parti.
Se pune supa supa in 4 boluri diferite. Deasupra supei se pun feliile de paine prajita si se presara cu parmezanul ras si cascaval.
Se dau bolurile cu supa la cuptor, pentru 5-10 minute, pana se topesc parmezanul si cascavalul.
Se serveste supa calda ornata cu cimbru, iar pentru un strop de “iuteala”, se pot presara fulgi de chilli.
Pofta buna !
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii