Spalati bine costita, opariti-o si puneti-o portionata la fiert in 3-4 l apa rece. Indepartati spuma formata si lasati-o pe foc pana este facuta.
Intre timp, tocati fideluta varza, curatata de frunzele exterioare si cotor.
Puneti-o in vasul cu costita cand aceasta este aproape fiarta, impreuna cu rosiile, ardeiul gras si continuati fierberea pana ce legumele sunt facute.
Adaugati bulionul, cimbrul, mararul verde si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Separat, caliti faina in cateva linguri de ulei incins, diluati cu putina supa si turnati peste varza. Lasati sa dea cateva clocote si luati de pe foc.
Acriti cu otet, dupa gust si preferinta.
Serviti cat este calda, adaugand smantana in farfurie, optional.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii