Carnease pune la fiert cu 3 litri de apa rece.Cand carnea estefiarta pe jumatate,se pune varza alba taiata ca fideaua, putin cimbru, ceapa taiata marunt sau rasa fin pe razatoarea cu gauri mici. Cand este fiarta se pune bulionul sau rosiile decojite si taiate cubulete. Se potriveste de sare.
Faina se rumeneste intr-o oala cu putin untdelemn, amestecand mereu pana isi schimba putin culoarea in maro deschis, se pue o lingurita de boia de ardei dulce si se stinge cu apa. Acest rantas se pune in supa amestecand pentru a nu se face cocoloase. Se mai da in cateva clocote apoi se iade pe foc. Smantana se pune la servire pentru cine este doritor.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii