Carnease pune la fiert cu 3 litri de apa rece.Cand carnea estefiarta pe jumatate,se pune varza alba taiata ca fideaua, putin cimbru, ceapa taiata marunt sau rasa fin pe razatoarea cu gauri mici. Cand este fiarta se pune bulionul sau rosiile decojite si taiate cubulete. Se potriveste de sare.
Faina se rumeneste intr-o oala cu putin untdelemn, amestecand mereu pana isi schimba putin culoarea in maro deschis, se pue o lingurita de boia de ardei dulce si se stinge cu apa. Acest rantas se pune in supa amestecand pentru a nu se face cocoloase. Se mai da in cateva clocote apoi se iade pe foc. Smantana se pune la servire pentru cine este doritor.
O prăjitură fix pe gustul meu! Am combinat brânza proaspătă cu brânza telemea, bine, nu foarte multă...
Prajitura cu malai si branzaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii