Curatam si spalam telina si morcovul. Se taie in cuburi marunte, taiam si tijele si pastram frunzele. Varsam supa de pui deasupra si lasam sa fiarba pana cand furculita intra usor in legume, mai adaugam un pic de apa daca este necesar caci trebuie sa avem destul lichid, taiam fin frunzele de telina si le adaugam in supa, saram si piperam dupa gust, lasam 5 minute, acoperim cu un capac.
Servim cu painica proaspata sau cu crutoane.
Pofta buna!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoEste unul din aperitivele mele preferate. De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data...
Pasta de ton cu ceapa rosie si castravecioriCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii