Curatam si spalam telina si morcovul. Se taie in cuburi marunte, taiam si tijele si pastram frunzele. Varsam supa de pui deasupra si lasam sa fiarba pana cand furculita intra usor in legume, mai adaugam un pic de apa daca este necesar caci trebuie sa avem destul lichid, taiam fin frunzele de telina si le adaugam in supa, saram si piperam dupa gust, lasam 5 minute, acoperim cu un capac.
Servim cu painica proaspata sau cu crutoane.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii