Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, apoi pui boaiua si o lingura de faina si 4 litri de apa(se face un fel de rantas) si lasi la fiert.Intre timp faci aluatul(patura) din oua si faina si il intinzi cu sucitorul ca foaia pentru taitei.Branza de vaci se amesteca cu sarea si oul si se pun gramajoare de branza pe jumatate de aluat iar cealalta jumatate de aluat se pune peste prima parte de aluat.Se taseaza cu mana si se taie cu pintenul(o ustensila ca un cutit cu model zimtat pe margine) in patratele sau romburi .Cand incepe supa sa dea in fiert pui romburile cu branza si le lasi sa fiarba 10 minute la foc mic ca sa nu se sparga romburile si sa nu se imprastie branza.Condimentezi cu sare sau delikat si pui smatana si mararul tocat fin.Mai lasi 1 minut sa fiarba.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii