Salata se spala si se alege de impuritati si viermi daca sunt apoi se taie si se pune la oparit. Se strecoara.
In alta oala se pune untura si se rade usturoiul care se caleste putin apoi se adauga faina si se stinge cu laptele batut. Se adauga si apa si ssalata oparita. Se asezoneaza de sare si piper si se fierbe 10 minute.
Se sparg ouale in farfurie si se bat cu furculita apoi se toarna zdrente in supa.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii