Legumele se curata si se spala bine, apoi se taie pe lungime morcovul si pastarnacul, iar telina se taie in 2-3 bucati. Ceapa se cresteaza in doua.
Se pune intr-o oala incapatoare carnea bine spalata impreuna cu apa rece. Se adauga o lingurita de sare si se lasa sa fiarba pana se aduna spuma deasupra. Cu o spumiera se aduna spuma atata timp cat este necesar (pana nu se mai face), apoi se pune sa fiarba telina si pastarnacul. Mai tarziu, se adauga morcovul si ceapa. Se lasa sa fiarba totul la foc mic pentru a nu se tulbura supa daca clocoteste. Ceapa, la un moment dat se va scoate din supa. Se potriveste de sare dupa gust si se lasa pe foc pana cand este facuta carnea si legumele fierte. La mine a durat in jur de 2 ore si jumatate. La final, se strecoara supa.
Taiteii se fierb separat, se pun in supa si se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna. Se serveste asezonata cu patrunjel verde sau piper macinat.
Este foarte gustoasa! Pofta buna!
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii