Supa de porumbei

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Supa de porumbei

Ingrediente

  • 3 porumbei
  • 500 gr patlagele galbene
  • 3 ardei grasi, unul galben, unul verde, unul rosu
  • 4 morcovi
  • sare dupa gust
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel baby

Mod de preparare

Se pun porumbeii la fiert cu apa si putina sare, se adauga peste ei, ardeii tocati, morcovii rondele, dovlecelul tocat marunt, ceapa tocata si se fierbe totul la foc potrivit.
Se curata patlagelele de pielite, se toaca cuburi si se pun la fiert in alta oala cu putina apa. Cand carnea este fiarta si toate legumele, se adauga sosul de patlagele obtinut si se continua fierberea pana se patrund si se intrepatrund gusturile, se mai potriveste de sare si se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Prajitura Sireata
5
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Parteneri
Cornuri aperitiv
Bucataras.RO

Cornuri aperitiv

In ideea de a mai schimba pachetelul pt scoala sau serviciu, am pregatit aceste cornuri pe care le-am umplut cu carnati, cas...

Cornuri aperitiv
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin