Intr-o oala de 5 litri, se calesc ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare, apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa, iar cand da in clocot, pui si cartofii taiati in cubulete.
Intre timp, pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si formezi perisoarele. Le pui asezate pe o farfurie pana cand le bagi la fiert. Cand legumele s-au fiert pe jumatate, pui perisoarele si orezul si le lasi la fiert circa 8-10 minute. Spre sfarsit, condimentezi cu delikat si bors magic cu verdeturi. Iei oala de pe foc si adaugi verdeturile (patrunjel si marar verde). Este o supa usoara si plina de legume, sanatate in farfurie.
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii