Supa de perisoare cu conopida

Postat pe: 17-08-2017
(0)

Ingrediente

1 ceapa mare
2 morcovi
2 cartofi
cateva buchetele de conopida
2 pumni mici de orez
3 linguri de ulei
bors magic cu verdeturi (pentru acreala) de la Delikat
putina sare sau delikat
frunze de patrunjel si marar verde (optional)
Perisoare:
200 gr carne tocata de porc (sau amestec cu vita)
3 linguri gris
2 galbenusuri

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

10 portii

Intr-o oala de 5 litri, se calesc ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare, apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa, iar cand da in clocot, pui si cartofii taiati in cubulete.

Intre timp, pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si formezi perisoarele. Le pui asezate pe o farfurie pana cand le bagi la fiert. Cand legumele s-au fiert pe jumatate, pui perisoarele si orezul si le lasi la fiert circa 8-10 minute. Spre sfarsit, condimentezi cu delikat si bors magic cu verdeturi. Iei oala de pe foc si adaugi verdeturile (patrunjel si marar verde). Este o supa usoara si plina de legume, sanatate in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de perisoare cu conopida" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de perisoare cu conopida