1. Merele se curata, se spala si se taie cubulete. Intr-o cratita se pun merele, vinul, zaharul, mierea, putina sare, cuisoarele, scortisoara si atata apa cat sa acopere ingredientele.
2. Cand merele sunt moi, se dau prin mixer si se amesteca cu smantana, coaja de lamaie si se pun pe foc sa dea 2-3 clocote.
3. Se ia supa de pe foc si se incorporeaza prunele taiate marunt, se lasa sa stea 2-3 minute, apoi se serveste ornata cu frunze de menta si smantana.
4. In timpul verii se serveste rece.
Se serveste calda sau rece in functie de anotimp, ornata cu frunze de menta si smantana.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii