Cantitatile difera in functie de cantitatea pe care vreti sa o faceti, aceeasi procedura o folosesc si la supa de conopida sau gulii.
Se mai poate imbunatati cu smintina in farfurie cine doreste sau se poate acri dupa preferinta.
Intr-o oala punem ulei si calim prima data morcovii, sa dea culoare. Punem ardeiul, adaugam 2-3 lingurite de vegeta. Mai lasam putin si punem ceapa si mazarea.
Le mai calim putin, apoi punem apa si sare. Lasam la fiert sa se moaie legumele, iar intre timp facem galuste dintr-un ou cu faina, pe care le rupem cu lingurita in supa mai lasam sa fiarba cam 7-10 min punem piper si verdeata.
Daca preferati puteti folosi galuste din gris sau alte paste in locul celor facute de mine.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii