Preparare:
Se toaca ceapa, morcovul si albitura si se pun la fiert impreuna cu 2 lingurite de delicat, se prepara galustele din oua, gris, sare si bicarbonat (le face pufoase). Consistenta galustelor sa nu fie nici prea moale nici prea tare - cat sa stea lingurita dreapta (la 2 oua intra cam 150-200 gr de gris - depinde si de ou cat e de mare). Aceasta compozitie se lasa sa se "odihneasca" 5 minute dupa care se pune cu lingurita in supa. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert pana galustele au devenit pufoase - le incerci cu o firculita) . La sfarsit dupa ce ai stins focul la supa se pune si patrunjelul tocat fin.
Pofta buna!
Tipp : pentru a se desprinde mai usor galustele de lingurita - aceasta se inmoaie in supa fierbinte!
Așa cum am promis, nu vă las la greu pe căldurile acestea! Bine, mergea rețeta mea poate ieri pentru că astăzi la...
Desert inghetata de portocale, lamaie si fructe de padureDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii