Preparare:
Se toaca ceapa, morcovul si albitura si se pun la fiert impreuna cu 2 lingurite de delicat, se prepara galustele din oua, gris, sare si bicarbonat (le face pufoase). Consistenta galustelor sa nu fie nici prea moale nici prea tare - cat sa stea lingurita dreapta (la 2 oua intra cam 150-200 gr de gris - depinde si de ou cat e de mare). Aceasta compozitie se lasa sa se "odihneasca" 5 minute dupa care se pune cu lingurita in supa. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert pana galustele au devenit pufoase - le incerci cu o firculita) . La sfarsit dupa ce ai stins focul la supa se pune si patrunjelul tocat fin.
Pofta buna!
Tipp : pentru a se desprinde mai usor galustele de lingurita - aceasta se inmoaie in supa fierbinte!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii