E foarte banala aceasta reteta dar mi-am adus aminte de ea fiindca e singura supa sau ciorba de fasole in care nu se pune usturoi, tarhon sau leustean, ci marar.
Deci, dupa ce am inmuiat fasolea peste noapte, o fierbem cu legumele obisnuite oricarei fasoli, fara afumatura traditionala.
Facem apoi un rantas usor, bej, nu f prajit, stingem cu zeama in care a fiert fasolea, fierbem 15 minute si-l adaugam peste boabe. Taiem salata, o punem in supa si stingem focul (eu nu fierb niciodata salata sau spanacul, ci le las doar sa se inmoaie - oricum ele urmeaza sa se mai fiarba pana cand supa se va fi racit). Cand supa e complet rece, adaugam mararul. Acrim dupa dorinta cu o lingura, doua, de otet.
Se mananca atat rece cat si calda.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii