Se pun la calit costita cu morcovul si cu ceapa in putin ulei cu apa (nu prajeala), se adauga patrunjel si leustean, sare si piper dupa gust si se lasa la foc mic. Cand sunt aprooape gata se pune conserva de fasole cu tot cu zeama si se mai adauga apa si se lasa sa fiarba si fasolea. Cand a fiert si fasolea, se adauga apa cat sa o facem supa si o mai condimentam cu sare si piper si o lasam sa dea in clocot, iar spre sfarsit se adauga si bulion.
Se serveste cu crutoane sau paine prajita
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii