Ceapa se taie marunt, se caleste in ulei pana se face transparenta, se adauga morcovul si se caleste si el putin. Se adauga dovlecelul taiat cubulete si se pune apa cat sa acopere dovlecelul. Dupa ce fierbe dovlecelul se adauga inca 3 parti lapte prins (adica 1 parte apa si 3 parti lapte prins). Se sareaza si pipereaza :). Se mai da intr-un clocot... si gata... stingem focul si adaugam mararul.
Este un fel de supa crema care este foarte buna si rece si calda.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoMeniu copii Mi-am cumparat o forma tare draguta si am zis sa vad ce pot face cu ajutorul ei. Pot sa va spun ca trebuie sa...
Ursuleti cu aroma de vanilieCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii