Se portioneaza carnea de peste si se pune la fiert cu apa, sare, ceapa si cateii de usturoi. Se trag cateva clocote asa cam cat sa se patrunda carnea de peste. Pestele se fierbe foarte repede, oricat de mare ar fi. Se opreste focul, se scoate carnea din oala, se strecoara supa. In supa se pune vinata tocata marunut, morcovii rondele si se fierb la foc potrivit.
Intr-o oala se pune rosia tocata si se fierbe, asa morcovii si vinetele nu se vor intari la fierbere. Cand toate legumele sunt fierte, se pun in aceeasi oala, se mai trag cateva clocote si se opreste focul.
Intr-un vas, se pun ouale cu smantana si se omogenizeaza, se ia cu polonicul supa din oala si se toarna peste compozitie, se amesteca usor si se toarna in oala cu supa, se adauga bucati de carne de peste, fara oase si se poate servi. Sa aveti pofta, dragilor!
Lasagna este un preparat delicios si destul de versatil. Iata o reteta clasica pentru lasagna cu carne:
Lasagna - delicios si usor de preparatSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii