Se fierb legumele in apa, taiate sau intregi, eu prefer intregi dupa care le scot afara, separat se fierbe chiminul, dupa care se strecoara peste legume, se caleste putina faina care se stinge cu ulei si se adauga in supa, se adauga sarea si ouale batute se adauga in supa sub forma de zdrente.
Se prajeste painea si se taie in cubulete care se servesc in supa adaugate in farfurie. Se poate pune deasupra patrunjel verde.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii