Curatam si spalam legumele, ceapa se taie pestisori, morcovii si cartofii maruntel. Intr-o olita tragem cat sa se inmoaie ceapa alba cu cartofii si morcovul in uleiul de masline. Acoperim cu supa de vita si adaugam patrunjelul taiat marunt si lasam sa fiarba. Cand legumele sunt gata dam deoparte si mixam.
Intr-o tigaie de teflon punem o lingurita din unt si ceapa rosie taiata, presaram cu praful de zahar, lasam pana cand ceapa se caramelizeaza. O adaugam in supa mixata. Asezonam cu sare si piper dupa gust.
In a doua lingurita de unt vom praji nitel painea taiata in bucati nu foarte mari. Radem cascavalul deasupra painii calde si mai lasam putin in tigaie pana da semne ca incepe sa se topeasca.
Servim supica in farfurii si asezam desupra painica cu cascaval.
Puteti adauga dupa placere bucatele de bacon sau jambon. Pofta buna!
Este o adaptare după prăjitura Greta Garbo, dar pentru că nu am respectat întocmai rețeta clasică, am denumit-o pe...
Prajitura cu foi si gem de pruneAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii