Curatam cartofii si telina, si le taiem cuburi mici. Praz-ul curatat se taie rotite subtiri. Rotitele de praz la dam de o parte si le pastram pentru mai tarziu, cele albe impreuna cu cartofii, telina, ceapa taiata foarte marunt, si untul (margarina) se pun intr-o oala si lasam sa se caleasca putin, dar sa nu sa se rumeneasca.
In acest caz recomand o oala de tefal. Preparam un buchetel din frunza de dafin, pantrujelul si crenguta de cimbru, care se adauga in oala. Imediat dupa de adauga si supa. Acoperim oala cu capac si lasam supa sa fiarba la foc mic pana totul e fiert foarte bine.
Acum scoatem buchetelul din supa, frecam supa printr-o sita sau zdrobim intr-un blender. Se toarna supa inapoi in oala si se adauga frisca si rotitele verzi de praz. Mai fierbem supa pana prazul e bine fiert. Gustam supa si adaugam sare si piper alb dupa gust. Se mai poate adauga putina apa daca supe e prea groasa.
Bacon-ul se caleste bine intr-o tigaie uscata, dupa care se scoate din grasimea depusa pe un suport cu servetele de bucatarie ca sa imbibe grasimea ramasa pe bacon.
Supa se toarna intr-un oala mare de servire si se presara peste bacon si purul tocat marunt.
Pofta Buna! ! !
Pot sa va spun ca m-a uimit aparatul Panini Maker Breville nu m-as fi gandit ca la un aparat de sandwich-uri pot face si...
Clatite cu ganache de ciocolata si dulceata de coacazeDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii