Se fierbe zarzavatul in apa cu sare. Cand este complet fiert se strecoara si zeama se pune la fiert cu cartofii taiati cuburele. Separat se prajeste usor, in unt (ulei, margarina), o ceapa taiata marunt, peste care se pune o lingura de faina. Eu am mai adaugat si putina boia aici, si o jumatate de ardei. Se stinge cu zeama din supa, se lasa sa dea 2-3 clocote. Se amesteca incet cu supa ca sa nu se formeze cocoloase.
Se mai lasa sa fiarba cateva minute. Inainte de a se servi se adauga patrunjel frunze tocate. Se poate servi cu smantana sau fara
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii