Supa de Carne Afumata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne afumata sau de la garnita
  • 1 morcov potrivit
  • 1 telina
  • 1 ardei
  • 3-4 cartofi potriviti
  • obtional si o mana de orez
  • bulion
  • sare
  • verdeata
  • lamaie / corcoduse / struguri verzi pentru acrit

Mod de preparare

Se spala si se toaca ingredientele.

Se pune pe foc o oala cu apa. Cand a fiert se pune sa se opareasca in 2-3 clocote carnea afumata. Se scoate si se spala sub un jet de apa rece. Se pune o alta apa la fiert, cand a fiert se pune carnea impreuna cu morcovul, ardeiul si restul ingredientelor mai putin bulionul si ce puneti pentru acrit.

Cand sunt aproape fierte se adauga sarea si bulionul, iar la final acreala.

Se serveste fierbinte cu putina verdeata (alta decat cea din ciorba), iar langa ea 2-3 felii de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici