Se spala si se toaca ingredientele.
Se pune pe foc o oala cu apa. Cand a fiert se pune sa se opareasca in 2-3 clocote carnea afumata. Se scoate si se spala sub un jet de apa rece. Se pune o alta apa la fiert, cand a fiert se pune carnea impreuna cu morcovul, ardeiul si restul ingredientelor mai putin bulionul si ce puneti pentru acrit.
Cand sunt aproape fierte se adauga sarea si bulionul, iar la final acreala.
Se serveste fierbinte cu putina verdeata (alta decat cea din ciorba), iar langa ea 2-3 felii de paine prajita.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii