Fierbem impreuna cu un praf de sare brocoli, morcovul si cartofii. Cand legumele sunt moi, scurgem jumatate din apa, mixam legumele cu lichidul ramas si completam cu un amestec lapte smantana in care am dizolvat supa de pui. Supa trebuie sa fie destul de consistenta. Dam pe foc sa se infierbante si adaugam cascavalul, asezonam. Servim cald cu painica prajita pe care am topit branzica.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii