Curatam ciupecile, le spalam apoi le taiem felii. Morcovii si patrunjelul curatat si spalat ii taiem cubulete. Pe lingura de unt incinsa calim morcovii, patrunjelul si 2 catei de usturoi pisati timp de cateva minute (2-3 minute), adaugam ciupercile feliate si condimentam cu sare, piper, si delikat si lasam la calit in continuare circa 2 minute.
Punem peste totul apa adaugam legatura de patrunjel verde si mai condimentam cu sare sau delikat dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana ce ciupercile sunt fierte.
In timpul cat supa fierbe pregatim maiaua cu care vom drege aceasta supica in felul urmator, cele 2 gabenusuri le amestecam cu smantana, adaugam restul de 3 catei usturoi pisati la maia apoi din supa fierbinte adaugam cate un pic de zeama pana maiaua devine mai lichida apoi o turnam peste supa care fierbe. Lasam sa dea un clocot impreuna apoi oprim focul si scoatem frunzele de patrunjel.
Se serveste fierbinte si cui ii place mai condimentata poate sa o serveasca cu ardei iute.
Pofta Buna !!!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii