- Curățați legumele și le tocați în cuburi;
- Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați.
- Adăugați apa sau supa de pui;
- Adăugați foile de dafin, sare, piper;
- Când legumele au fiert, adăugați hreanul și mai lăsați pe foc pentru încă 2 minute;
- Închideți focul, scoateți foile de dafin;
- Scoateți legumele și pasați-le până obțineți crema omogenă;
- Adăugați supă în care au fiert în funcție de cât de subțire doriți să fie supa finală;
- Dacă doriți textura gelatinoasă, preparați gelatina după instrucțiunile de pe ambalaj, o incorporați în supă și dați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
- Serviți supa cremă cu smântână, hrean sau pătrunjel tocat mărunt.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii