Am pregatit asa: am dat in cateva clocote frunzele de spanac, am oprit o cana de suc de la el cu cateva frunze, apoi am scurs zeama. Cana de zeama de spanac am pus-o din nou la fiert cu o lingura de perle de tapioca, le-am lasat sa fiarba pana au devenit transparente si au capatat culoarea verde de la sucul de spanac, le-am scurs si trecut printr-un jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga in sita. Am calit ceapa cu ardeiul taiat marunt, cu radacinoasele date prin razatoarea fina, am pus frunzele oparite de spanac, mazarea si broccoli, am lasat la inabusit 10 minute cu o cana de apa am sarat si condimentat dupa preferinta apoi am dat totul la blender, impreuna cu patrunjel verde, taiat marunt. Supa delicioasa am decorat-o cu perlute verzi de tapioca. Daca preparati supa sa nu uitati si de o mina de fasole pastai .... pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii