Am pregatit asa: am dat in cateva clocote frunzele de spanac, am oprit o cana de suc de la el cu cateva frunze, apoi am scurs zeama. Cana de zeama de spanac am pus-o din nou la fiert cu o lingura de perle de tapioca, le-am lasat sa fiarba pana au devenit transparente si au capatat culoarea verde de la sucul de spanac, le-am scurs si trecut printr-un jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga in sita. Am calit ceapa cu ardeiul taiat marunt, cu radacinoasele date prin razatoarea fina, am pus frunzele oparite de spanac, mazarea si broccoli, am lasat la inabusit 10 minute cu o cana de apa am sarat si condimentat dupa preferinta apoi am dat totul la blender, impreuna cu patrunjel verde, taiat marunt. Supa delicioasa am decorat-o cu perlute verzi de tapioca. Daca preparati supa sa nu uitati si de o mina de fasole pastai .... pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii