Am pregatit asa: am dat in cateva clocote frunzele de spanac, am oprit o cana de suc de la el cu cateva frunze, apoi am scurs zeama. Cana de zeama de spanac am pus-o din nou la fiert cu o lingura de perle de tapioca, le-am lasat sa fiarba pana au devenit transparente si au capatat culoarea verde de la sucul de spanac, le-am scurs si trecut printr-un jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga in sita. Am calit ceapa cu ardeiul taiat marunt, cu radacinoasele date prin razatoarea fina, am pus frunzele oparite de spanac, mazarea si broccoli, am lasat la inabusit 10 minute cu o cana de apa am sarat si condimentat dupa preferinta apoi am dat totul la blender, impreuna cu patrunjel verde, taiat marunt. Supa delicioasa am decorat-o cu perlute verzi de tapioca. Daca preparati supa sa nu uitati si de o mina de fasole pastai .... pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii