Am pregatit asa: am dat in cateva clocote frunzele de spanac, am oprit o cana de suc de la el cu cateva frunze, apoi am scurs zeama. Cana de zeama de spanac am pus-o din nou la fiert cu o lingura de perle de tapioca, le-am lasat sa fiarba pana au devenit transparente si au capatat culoarea verde de la sucul de spanac, le-am scurs si trecut printr-un jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga in sita. Am calit ceapa cu ardeiul taiat marunt, cu radacinoasele date prin razatoarea fina, am pus frunzele oparite de spanac, mazarea si broccoli, am lasat la inabusit 10 minute cu o cana de apa am sarat si condimentat dupa preferinta apoi am dat totul la blender, impreuna cu patrunjel verde, taiat marunt. Supa delicioasa am decorat-o cu perlute verzi de tapioca. Daca preparati supa sa nu uitati si de o mina de fasole pastai .... pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii