Supa Crema de Topinambur - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Topinambur - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 500 g topinambur (curatat)
  • 100 g ceapa (curatata)
  • 80 g pastarnac (curatat)
  • 1 felie ghimbir (10g, curatat)
  • 1/2 lgt rozmarin uscat
  • 1200 ml apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Punem legumele curatate, spalate si taiate bucati intr-o cratita pe foc mediu la fiert, pentru 15-20 min.

2. Scurgem zeama si transferam legumele fierte in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam. Adaugam o parte din zeama data deoparte si mixam pana la consistenta dorita.

s-aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa