Supa Crema de Topinambur - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Topinambur - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 500 g topinambur (curatat)
  • 100 g ceapa (curatata)
  • 80 g pastarnac (curatat)
  • 1 felie ghimbir (10g, curatat)
  • 1/2 lgt rozmarin uscat
  • 1200 ml apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Punem legumele curatate, spalate si taiate bucati intr-o cratita pe foc mediu la fiert, pentru 15-20 min.

2. Scurgem zeama si transferam legumele fierte in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam. Adaugam o parte din zeama data deoparte si mixam pana la consistenta dorita.

s-aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)