Pune uleiul intr-o craticioara.
Cand s-a infierbantat pune ceapa tocata marunt si usturoiul feliat si lasa-le pana devin translucide.
Adauga cartoful curatat si spalat, taiat felioare. Amesteca timp de 5 minute, pana ce cartoful se inmoaie bine apoi adauga spanacul, laptele si supa si pune capac peste vas.
Lasa la foc mic pentru 10 minute (daca amestecul e prea gros mai poti pune lapte).
Opreste focul si lasa sa se racoreasca 5 minute.
Toarna totul in blenderul Oster si mixeaza pana devine o pasta omogena. Subtiezi (sau nu) dupa preferinta cu supa sau lapte.
Torni inapoi in craticioara, pui nuca tocata si mai amesteci putin pe foc.
Servesti fierbinte, ornat cu nuci tocate.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii