Supa Crema de Rosii cu Dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Rosii cu Dovlecel

Ingrediente

  • 1 kg de rosii
  • 2 dovlecei mai maricei sau 3 mai micuti (in cazul meu)
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 morcov mai maricel
  • 1 telina
  • 1 bucata pastarnac
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • leustean sau patrunjel verde

Mod de preparare

Oparim rosiile si le curatam de pielita, apoi le taiem cubulete. Taiem si dovleceii cubulete, iar ceapa, morcovul, telina si pastarnacul le dam pe razatoarea cu gauri mari, sau le putem taia cubulete mici.

Punem ceapa la calit in oala in care vom face supa. o lasam pe foc pana devine sticloasa. Adaugam apoi restul de legume mai putin rosiile, si le lasam pana se inmoaie putin, la foc mic. Adaugam apoi rosiile si dovleceii si completam cu apa. Lasam sa fiarba bine toate legumele.

Cand sunt fierte le mixam cu blenderul, la robot sau le dam prin strecuratoare. Le punem din nou la foc si le lasam sa mai dea cateva clocote. Potrivim gustul de sare. La final adaugam verdeata taiata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici