Oparim rosiile si le curatam de pielita, apoi le taiem cubulete. Taiem si dovleceii cubulete, iar ceapa, morcovul, telina si pastarnacul le dam pe razatoarea cu gauri mari, sau le putem taia cubulete mici.
Punem ceapa la calit in oala in care vom face supa. o lasam pe foc pana devine sticloasa. Adaugam apoi restul de legume mai putin rosiile, si le lasam pana se inmoaie putin, la foc mic. Adaugam apoi rosiile si dovleceii si completam cu apa. Lasam sa fiarba bine toate legumele.
Cand sunt fierte le mixam cu blenderul, la robot sau le dam prin strecuratoare. Le punem din nou la foc si le lasam sa mai dea cateva clocote. Potrivim gustul de sare. La final adaugam verdeata taiata marunt.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii