Supa Crema de Morcovi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Morcovi

Ingrediente

  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam legumele-morcovii si ceapa, le taiem cubulete si le punem la fiert cu un praf de sare. Rosii le curatam de coaja si le dam pe razatoare, obtinem astfel suc de rosii.

Dupa ce legumele s au fiert, le scoatem si le pasam/mixam la robot, apoi adaugam acest amestecul obtinut in apa in care au fiert initial. Adaugam sosul de rosii, cele doua linguri de ulei de masline si condimentam cu sare si piper. Mai lasam sa fiarba aproximativ un sfert de ora.

La final adaugam patrunjel.

Pofta buna ! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici