Supa Crema de Morcov cu Portocale si Ghimbir - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Morcov cu Portocale si Ghimbir - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1 cartof
  • o ceapa
  • 2 cm ghimbir
  • 40 ml ulei
  • sare
  • zeama de la doua portocale
  • 300 ml supa de legume

Mod de preparare

Pregateste o craticioara in care incingi bine uleiul.
Ceapa curat-o si toac-o marunt, cartoful curatat si spalat taie-l in cubulete iar morcovul feliaza-l in felii grosute. Curata ghimbirul si taie-l felioare.
Plonjeaza-le toate in uleiul incins si amesteca timp de 5 minute pana ce toate se inmoaie usor.
Toarna supa de legume si da focul la mic. Lasa sa fiarba timp de 25-30 minute. Furculita trebuie sa intre usor in morcov.
Lasa totul sa se racoreasca, scurge supa, apoi pune legumele in blenderul Oster. Toarna sucul de portocale si mixeaza intai la prima treapta apoi mareste treptat viteza.
Daca e nevoie mai adauga din supa in care au fiert legumele.
Potriveste gustul de sare si serveste supa fierbinte presarata cu patrunjel verde tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)