Se incinge untul cu uleiul de masline,(adaugat sa nu se arda untul) apoi calim ceapa tocata marunt,se adauga si mazarea verde,se acopera cu apa,se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba domol pana se inmoaie bine mazarea.Se da de pe foc,se lasa sa se raceasca un pic apoi adaugam avocado taiat marunt,usturoiul feliat,2-3 crengute de menta verde tocata si sucul de lamaie apoi dam la blender,dupa ce am scurs din supa in care a fiert mazarea si se adauga cate un pic de supa pana ce obtinem consistenta dorita.Saram si piperam dupa gust.Se serveste cu boia presarata deasupra si muguri de menta
Daca se doreste,se adauga si un pic de menta tocata fin.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii