Se incinge untul cu uleiul de masline,(adaugat sa nu se arda untul) apoi calim ceapa tocata marunt,se adauga si mazarea verde,se acopera cu apa,se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba domol pana se inmoaie bine mazarea.Se da de pe foc,se lasa sa se raceasca un pic apoi adaugam avocado taiat marunt,usturoiul feliat,2-3 crengute de menta verde tocata si sucul de lamaie apoi dam la blender,dupa ce am scurs din supa in care a fiert mazarea si se adauga cate un pic de supa pana ce obtinem consistenta dorita.Saram si piperam dupa gust.Se serveste cu boia presarata deasupra si muguri de menta
Daca se doreste,se adauga si un pic de menta tocata fin.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii