Curatam morcovul, cartoful, ceapa si dovlecelul, le taiem bucati potrivite si le punem la fiert in apa (500ml) cu putina sare. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam mazarea si lasam pe foc inca 10-15 minute.
Lasam legumele cateva minutele sa se raceasca si mixam, adaugand cele doua linguri de ulei de masline si condimentam dupa gust cu sare si piper. La final decoram cu seminte de susan si patrunjel proaspat sau uscat.
Este o supa delicioasa, mai ales acum dupa festinul de Paste. Este potrivita si pentru cei mici mai mofturosi. Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii