Lintea se spala in cateva ape. Intr-o oala mai mica punem legumele taiate cubulete la fiert cu amestecul de legume si usturoiul.
Se fierb cam 10 minute, apoi adaugam lintea rosie si la final bulionul. Din acest moment lasam la fiert cam 8-10 minute. Daca se fierbe lintea mai mult de 10 minute, se inmoaie prea mult.
Dupa ce s-a fiert, se lasa la racit cateva minute, apoi adaugam sarea, piperul verde macinat si frunzele de patrunjel si o pasam (o facem ca o crema).
Se serveste calda sau rece (dupa preferinte) cu crutoane de paine.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaFrigănele la cuptor – o variantă mai sănătoasă și la fel de delicioasă a frigănelelor clasice! Crocante la...
Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasăMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii