Curatam toate legume, le taiem in bucatele (mai putin rosiile) si le punem la fiert impreuna cu lintea si 2 linguri ulei de masline. Cand legumele au fiert adaugam rosiile date pe razatoare si condimentam cu sare, piper si boia.
Lasam sa mai fiarba inca 15 minute, iar apoi luam vasul de pe foc. Lasam sa se racoresca si mixam supa. Putem sa adaugam si cateva seminte de floarea soarelui. La final presaram patrunjel proaspat tocat marunt.
Pofta buna!
Imi place mult dulceata de visine si am vrut sa incerc si aceasta dulceata la Multicooker. Mai jos va povestesc cum am facut...
Dulceata de visineCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii