-punem legumele la fiert in trei litri de apa in care am pus cateva picaturi de ulei.
-legumele se pun atunci cand apa incepe sa fiarba
-dupa fierbere se scot legumele
-se baga la robot si se paseaza
-acest piure se pune in supa in care au fiert legumele
-se mai lasa zece minute pe foc timp in care asezonam cu delikat si punem bulionul
-la final se adauga verdeata tocata marunt si preferential fidea
Aceasta supa se serveste calda sau rece cu crutoane.
pofta buna!
Am facut aceste branzoaice intr-unul din weekend-uri si s-au terminat atat de repede ca in urmatorul weekend le-am pregatit...
Desert branzoaiceInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii