Se curata legumele, se spala, se taie bucati mai mari iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am pus un strop de sare si putin ulei de masline. Apa trebuie sa acopere legumele.
Cand s-au fiert, se scot cu ajutorul unei palete, se lasa la scurs iar apoi se paseaza.
Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita.
Adaugam si untul si amestecam bine.
Punem supa pe foc si lasam la fiert circa 10 min dupa care tragem oala de pe foc.
Intr-un bol batem bine ouale,adaugam 2 polonice de supa si apoi turnam in oala aceasta compozitie ,amestecand continuu.
Adaugam o lingura maggi secretul gustului de legume.
Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii