Punem intr-o oala 3 l de apa, 1 varf lingurita de sare si cubuletul de knorr si o punem la fiert. Curatam legumele si le spalam bine. Eu am decojit ardeiul gras de coaja. Taiem cartofii in jumatati, iar restul legumelor le taiem in bucati potrivite. Le adaugam in oala atunci cand apa clocoteste. Le lasam la fiert aproximativ 40 de minute. Le verificam cu o furculita. Intre timp, pregatim crutoanele. Taiem feliile de paine in cubulete, dupa ce am inlaturat coaja. Incingem o tigaie pe care am uns-o cu putin ulei. Punem crutoanele in tigaie, iar apoi presaram peste ele sare, piper si praf de usturoi. Le intoarcem cu o furculita.
Scoatem legumele din apa in care au fiert. Punem jumatate din legume in blender. Le mixam bine pana se transforma intr-o pasta. Adaugam 2 cani din apa in care au fiert si mixam. Adaugam partea a doua de legume si le mixam pana se transforma intr-o pasta. Adaugam una sau doua cani de apa. Adaugam sare si piper dupa gust. Delicioasa!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii