Punem intr-o oala 3 l de apa, 1 varf lingurita de sare si cubuletul de knorr si o punem la fiert. Curatam legumele si le spalam bine. Eu am decojit ardeiul gras de coaja. Taiem cartofii in jumatati, iar restul legumelor le taiem in bucati potrivite. Le adaugam in oala atunci cand apa clocoteste. Le lasam la fiert aproximativ 40 de minute. Le verificam cu o furculita. Intre timp, pregatim crutoanele. Taiem feliile de paine in cubulete, dupa ce am inlaturat coaja. Incingem o tigaie pe care am uns-o cu putin ulei. Punem crutoanele in tigaie, iar apoi presaram peste ele sare, piper si praf de usturoi. Le intoarcem cu o furculita.
Scoatem legumele din apa in care au fiert. Punem jumatate din legume in blender. Le mixam bine pana se transforma intr-o pasta. Adaugam 2 cani din apa in care au fiert si mixam. Adaugam partea a doua de legume si le mixam pana se transforma intr-o pasta. Adaugam una sau doua cani de apa. Adaugam sare si piper dupa gust. Delicioasa!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaIn sfarsit am ajuns si eu la 200 de retete impartasite cu voi, oameni dragi, buni si zambiciosi! >:D< :-*
Prajitura cu pere si Nesquick - reteta numarul 200Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii