Supa Crema de Frunze de Ridichi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Frunze de Ridichi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii am folosit:
  • frunzele de la 2 – 3 legaturi de ridichi
  • un cartof dulce mare sau doi mai mici
  • doua cepe mici sau una medie
  • sare

Mod de preparare

Frunzele deja le aveam spalate bine, am avut doar de taiat cartoful si ceapa cuburele. Asta dureaza cel mai mult, in rest, e joaca de copil. Am pus toate legumele la fiert cu sare intr-un litru si jumatate de apa. Dupa ce au fiert am scurs apa intr-un alt vas, iar legumele le-am facut puree cu blenderul.

Am turnat din apa in care au fiert, cate putin, peste puree-ul obtinut, pana cand supa avea consistenta care-mi place mie. Dat fiind ca am fiert suficient cat sa scada destula apa (cam 40 de minute), am pus-o pe toata, insa daca fierbeti mai putin, ideal e sa nu turnati tot, pentru a fi mai cremoasa.
Are un gust nemaipomenit, deci pana acum ramane in topul preferintelor, fiind reteta cu frunze de ridichi pe care sigur o voi repeta. Supa asta pe langa faptul ca este un izvor de sanatate, este foarte gustoasa si consistenta. Unde mai pui ca se face foarte usor.

Mie mi-a placut foarte mult cu wasa integrale maruntita, insa merge de minune si cu smantana sau unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc