Frunzele deja le aveam spalate bine, am avut doar de taiat cartoful si ceapa cuburele. Asta dureaza cel mai mult, in rest, e joaca de copil. Am pus toate legumele la fiert cu sare intr-un litru si jumatate de apa. Dupa ce au fiert am scurs apa intr-un alt vas, iar legumele le-am facut puree cu blenderul.
Am turnat din apa in care au fiert, cate putin, peste puree-ul obtinut, pana cand supa avea consistenta care-mi place mie. Dat fiind ca am fiert suficient cat sa scada destula apa (cam 40 de minute), am pus-o pe toata, insa daca fierbeti mai putin, ideal e sa nu turnati tot, pentru a fi mai cremoasa.
Are un gust nemaipomenit, deci pana acum ramane in topul preferintelor, fiind reteta cu frunze de ridichi pe care sigur o voi repeta. Supa asta pe langa faptul ca este un izvor de sanatate, este foarte gustoasa si consistenta. Unde mai pui ca se face foarte usor.
Mie mi-a placut foarte mult cu wasa integrale maruntita, insa merge de minune si cu smantana sau unt.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii