Supa Crema de Dovleac (III)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Dovleac (III)

Ingrediente

  • 1 kg dovleac
  • 60 gr unt
  • 1 ceapa taiata cubulete
  • 1 litru de supa de pui sau apa cu cub concentrat
  • smantana dulce (optinal)

Mod de preparare

Se taie dovleacul (al meu s-a taiat destul de usor, a stat in bucatarie de cand a dat frigul).

Se curata de coaja si se taie in cuburi.

Se caleste ceapa in unt, cam 10 minute sau pana e moale.

Se adauga dovleacul si supa de pui si se lasa la fiert cam 20 de minute sau pana e moale dovleacul.

Se stinge focul si se lasa putin deoparte dupa care se mixeaza cu stick blenderul, blenderul sau chiar cu furculita.

Se serveste cu smantana dulce (optional)
Serviti intr-o jumatate de dovleac din care ati scos semintele pentru a fi mai de efect!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
1
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Prajitura cu miere si multa frisca
2
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Tartiflette- specialitate Savoyarda
5
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Parteneri
Salata de pui cu paste si porumb
Bucataras.RO

Salata de pui cu paste si porumb

Satioasa, racoroasa si gustoasa, atat pot sa spun de aceasta salata.

Salata de pui cu paste si porumb
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala