Supa Crema de Dovleac (III)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Dovleac (III)

Ingrediente

  • 1 kg dovleac
  • 60 gr unt
  • 1 ceapa taiata cubulete
  • 1 litru de supa de pui sau apa cu cub concentrat
  • smantana dulce (optinal)

Mod de preparare

Se taie dovleacul (al meu s-a taiat destul de usor, a stat in bucatarie de cand a dat frigul).

Se curata de coaja si se taie in cuburi.

Se caleste ceapa in unt, cam 10 minute sau pana e moale.

Se adauga dovleacul si supa de pui si se lasa la fiert cam 20 de minute sau pana e moale dovleacul.

Se stinge focul si se lasa putin deoparte dupa care se mixeaza cu stick blenderul, blenderul sau chiar cu furculita.

Se serveste cu smantana dulce (optional)
Serviti intr-o jumatate de dovleac din care ati scos semintele pentru a fi mai de efect!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa