Supa Crema de Dovleac Copt - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Dovleac Copt - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • un dovleac butternut (puteti folosi si altfel) lapte de soia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru
  • ierburi aromate
  • 4-5 catei usturoi
  • putin ulei

Mod de preparare

Spala si taie dovleacul in 4 (cu tot cu coaja).
Pregateste o tava, pune in ea hartie pentru copt si pune bucatile de dovleac.
Presara peste ele sare, piper, cimbru si stropeste-le cu ulei.
Pune si usturoiul (nedecojit)
Acopera tava cu folie de aluminiu si da-o la cuptor pentru 30 minute la 190 grade. Dupa cele 30 minute scoate folia si lasa dovleacul sa se coaca pana devine moale.
Scoate tava din cuptor si lasa dovleacul sa se racoreasca.
Cu ajutorul unei linguri scoate miezul dovleacului si pune-l in vasul blenderului Oster.
Adauga ierburi aromate, miezul usturoiului copt, lapte de soia si sare (daca mai este necesar). Porneste blenderul si paseaza totul pana la omogenizarea completa.
Serveste supa fierbinte, decorand-o dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia