Se pun la fiert legumele taiate in bucati mai mari cu putina sare, iar apa cat sa le acopere si sa le depaseasca cu maxim 5-6 centrimetri (se fierbe acoperit ca sa nu scada forte mult) dupa ce s-au fiert se lasa supa la racit, apoi se baga totul in mixer si se paseaza bine, sau se poate folosi mixerul acela cu picior si in felul asta legumele sunt pastuite direct in oala in care au fiert.
Se pune din nou pe foc supa si intre timp se bat galbenusurile cu smantana iar cand supa este spre fierbere se stinge focul si se drege, se potriveste de sare, iar daca doriti se mai poate pune piper si/sau boia.
Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste cu crutoane.
Opt pancakes delicioase...o reteta excelenta, o recomand cu mare drag! Eu le-am mangaiat cu gem de capsuni cu ciocolata si...
Clatite americane cu iaurtDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii