Supa Crema de Ciuperci - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Ciuperci - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 250 g ciuperci Champignon
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • o bucatica de telina
  • cimbru uscat
  • sare si piper

Mod de preparare

Pune la fiert in apa cu putina sare telina, ceapa si cartoful. Cand sunt fierte adauga ciupercile si lasa la fiert cat este necesar. Nu cred sa fie mai mult de 10-15 minute.
Lasa supa sa se racoreasca, apoi rastoarna in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixeaza pana obtii o crema fina.
Rastoarna supa in boluri si serveste imediat cu felii de paine prajita stropite cu ulei de masline, frecate cu un catel de usturoi si presarate cu busuioc proaspat.
Pofta buna! ;)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici